Haninge (Rudan)

Bra blandning.

Adress: Sök Rudanvägen, Handen på GPS'n.Underlag: Grus, bitvis Jord/hård sand, lite lera.Höjdmeter ca: 159 m (Endomondo, glömde Suunton :-()Osäkert då jag sprang lite fel, men ganska nära 10 km.. (")Spår
17 km Svartvit

10 km Grön
5 km Gul

2,5 km Röd
2,3 km Vit

Finns även mountainbikeslinga på 10 km och olika andra spår.

Betyg
:
Hur ansträngande: 7/10
Naturupplevelse: 5/10
Mitt betyg: 7/10
Tekniskt: 4/10

 På Rudanvägen åk så långt det går på den vägen (återvändsgata) så kommer ni till en avgiftsfri parkering. Själva spåret startar 300 meter till höger om parkeringen om du tittar mot sjön, men man kan börja springa direkt, ta då åt vänster och följ grön markering.
Jag tyckte spåret var riktigt bra, härligt kuperat med fint flyt och backarna jämt utplacerade utmed hela sträckan. möjligen lite enklarare i början.
Jag sprang fel precis efter 3,5 km då spåret kommer tillbaka till Rudansjön, troligen tappade jag koncentrationen en stund då det är så fin vy där annars kan det ha varit så att någon dragit bort de gröna markeringarna just där eftersom det rör sig en hel del folk där. I övrigt är spåret mycket bra uppmärkt trots att det slingrar sig fram och tillbaka över en frisbeegolfbana och korsar sig själv hade jag inga problem att springa rätt. Ett av de mer krävande spåren jag sprungit hittills i Stockholmsregionen.


Rudansjön

I början är det väldigt enkelt


Här har jag troligen sprungit lite fel men
men hittar tillbaka.Delvis lite sten, rötter och lera.


Litet utegym

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Löpteknik!