Om sidan / samarbeten


Om sidan / samarbeten:


Copyright Policy:

Alla foton/bilder och inlägg på sidan är våra egna (om inget annats uppges) och därmed skyddade av upphovsrättslagen. Det innebär att inget material får ”lånas” eller återanvändas  utan lov!
Om ni har önskemål om att  få tillgång  till vårt material / våra foton var vänliga kontakta oss– jorgen.grimne(a)gmail.com

I vissa youtubefilmer finns musik, upphovsrätten till denna musik är kontrollerad och i vissa fall syns inte videon i vissa länder, reklam kan visas där intäckterna i de flesta fall går till upphovsmakaren av musiken.

Sponsrat material / Länkar:

Aktuell sponsor just nu är Merrell Nordics som sponsrar oss med en del skor och kläder, anledningen till detta samarbete beror på att vi sprungit mycket i Merrells skor och gillade dom så mycket att vi helt enkelt kontaktade dem och föreslog ett samarbete med dem då vi gärna gör reklam för saker vi själva tycker om.
Vi springer även i andra märken, speciellt då det gäller träning och tävling på asfalt eftersom Merrell huvudsakligen är inriktade på traillöpningen i sitt löparsortiment. Men vid trail använder vi oss oftast av Merrells produkter. Vi kommer även testa dessa skor och komma med omdömen som vi delar med oss av på hemsidan, vi kommer såklart försöka vara så objektiva i dessa tester som det går men vi är såklart något partiska, så ha med detta i bedömningen.

Övriga
Det händer att vi får varuprover från andra märken skickade till oss. Vi förbehåller oss rätten att inte skriva om dem, då det inte är något uttalat samarbete/överenskommelse.
Om vi ändå väljer att skriva om dem, är det alltid 100 % ärlighet och öppenhet gentemot våra läsare som gäller. Tycker vi om produkten/tjänsten, skriver vi självklart det. Är vi inte lika nöjda, är vi lika tydliga med det.
Affiliatelänkar kan förekomma, men märks i så fall ut tydligt!
Däremot länkar vi ibland till produkter, företag eller tjänster som vi personligen tycker om och vill tipsa om. Dock ligger inget samarbete bakom, om inte inlägget (som sagt) är tydligt uppmärkt.

Samarbeten:

Vi är enbart intresserad av samarbeten som är 100% relevanta, vad gäller bloggens inriktning. (Dvs trail, löpning, träning, kost, hälsa och välmående).
Om ni tror att vi båda kan stärka vårt respektive varumärke genom ett samarbete – Tveka inte att kontakta oss: jorgen.grimne(a)gmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Löpteknik!